Site-ul www.englehARdTcollection.ro, denumirea comerciala englehARdT collection ,precum si toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea S.C. EGV Customs Grup S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sector 4, Str. Trestiana, nr. 13, CUI RO16916358, J40/27977/2004.

englehARdT collection isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

englehARdT collection depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, englehARdT collection nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o eroare, inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Informatiile prezentate pe acest site constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta de servicii sau produse din partea englehARdT collection.

Orice persoana care doreste sa acceseze unul din serviciile prezentate in site este rugata sa contacteze reprezentantii englehARdT collection pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului cat si asupra conditiilor in care acesta este oferit.

englehARdT collection si partenerii, mandantii, actionarii sau angajatii sai nu vor fi responsabili pentru nici o dauna de orice natura, fie contractuala, statutara, de prejudiciu (inclusiv, fara limitare la, neglijenta) sau de alta natura, legata de folosirea informatiilor prezentate pe acest site. Informatiile prezentate pe acest site constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta de servicii sau produse din partea englehARdT collection Orice persoana care doreste sa acceseze unu sau mai multe l din serviciile prezentate in site este rugata sa contacteze reprezentantii englehARdT collection pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului cat si asupra conditiilor in care acesta este oferit.

Orice persoana care viziteaza site-ul www.englehARdTcollection.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

(i) prelucrarea acestor date si informatii personale de catre englehARdT collection in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale si de reclama specifice operatiunilor de marketing direct;

(ii) contactarea de catre un reprezentant al societatii englehARdT collection in vederea oferirii de informatii detaliate despre serviciile oferite de catre societate;

(iii) transmiterea de catre EnglehARdT collection, prin email, de buletine informative (Newsletter) cu privire la serviciile oferite de societate;
(iv) solutionarea de catre EnglehARdT collection a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate englehARdT collection (a se vedea sectiunea “Contact” din site);

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie , dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site.

englehARdT collection nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul englehARdT collection.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului si materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al englehARdT collection. Orice incercare de modificare a imaginii si/sau informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal, englehARdT collection, fara acordul scris prealabil al societatii, da dreptul englehARdT collection sa se adreseze instantelor legal competente pentru drepturilor sale.