CAPITOLUL 1: APLICABILITATE

Art. 1.1. Prin utilizarea produselor si serviciilor englehARdT collection sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a produselor si serviciilor englehARdT collection, acord considerat a fi acceptat in momentul plasarii unei comenzi online.

Art. 1.2. Continutul prezentului document se poate schimba, fara a fi necesara o informare prealabila.

Art. 1.3. Inainte de a comanda produsele si serviciile englehARdT collection cititi prezentul document.

Art. 1.4. Prezentul document este afisat vizibil pe site-ul www.englehARdTcollection.ro.

CAPITOLUL 2: PLATI

Art. 2.1. Toate preturile practicate de englehARdT collection contin TVA.

Art. 2.2. Preturile practicate sunt cele afisate pe site-ul companiei www.englehARdTcollection.ro.

Art. 2.3. Indiferent de motiv nu se poate solicita returnarea banilor platiti pentru produsele si serviciile achizitionate.

Art. 2.4. Metodele de plata acceptate sunt: plata cu cardul ( sistem de plati securizat NETOPIA, iar englehARdT collection nu stocheaza datele referitoare la card ), ramburs prin curier, ordin plata ( in acest caz, experirea se va face dupa confirmarea platii ) sau numerar.

CAPITOLUL 3: Flux de lucru

Art. 3.1. englehARdT collection va colecta de la clienti urmatoarele date, in vederea furnizarii produselor si serviciilor oferite: nume si prenume, numar de telefon mobil, adresa de email, adresa de livrare.

Art. 3.2. Lipsa informatiilor mentionate la art. 3.1. duce la imposibilitatea prestarii serviciilor oferite.

Art. 3.4. Numarul de telefon si adresa de mail a clientului pot fi folosite pentru: comunicari verbale si/sau scrise cu privire la comanda plasata, dar si pentru informari comerciale.

Art. 3.6. Clientul poate solicita sa nu primeasca informari comerciale, atat pe telefon, cat si pe email prin trimiterea unui mesaj la adresa contact@blchq.ro in care sa mentioneze numarul de telefon si adresa de email la care nu doreste a primi informari comerciale.

CAPITOLUL 4: LIVRAREA COMENZILOR

Art. 4.1. englehARdT collection foloseste servicii externalizate pentru livrarea lucrarilor achizitionate, prin intermediul Fan Courier sau alte societati de curierat.

Art. 4.2. englehARdT collection nu poate fi trasa la raspundere pentru intarzierea livrarii comenzii.

Art. 4.3. englehARdT collection va livra comenzile, in aceeasi zi, dupa confirmarea platii.

Art. 4.4. Termenul de livrare a comezilor agreeat cu societatea de curierat este de maxim 3 zile de la expedierea coletului.

Art. 4.5. Documentul emis de societatea de curierat reprezinta procesul verbal de predare primire.

Art. 4.6 Factura, documentele specific, vor fi expediate impreuna cu lucrarea achizitionata, in acelasi colet.

Art. 4.7. Costul livrarii se achita separate, conform pretului practicat de societatea de curierat.

CAPITOLUL 5: POLITICA DE RETUR

Art. 5.1. Clientii pot returna lucrarile achizitionate, in termen de 14 de la primirea acestora.

Art. 5.2. Returul este permis in urmatoarele situatii: lucrarea nu corespunde specificatiilor ( exceptand diferentele de culoare ), lucrarea este deteriorata ( exceptand acele lucrari care asa sunt comercializate si prezinta urme de uzura ), produsul este livrat intr-un colet deteriorate sau produsele livrate nu sunt cele din prezentare.

Art. 5.3 Procedura de initiere a returului cuprinde: trimiterea unui mail la adresa contact@englehardtcollection.ro in care se vor specifica: numele clientului, codul lucrarii, motivul returului si un cont IBAN detinut de cel care face cererea de retur.

Art. 5.4. In urma primirii mailului de solicitare retur, in urma analizei motivelor ce au stat la baza solicitarii returului, englehARdT collection va informa clientul cu privire la adresa unde trebuie expediat returul.

Art. 5.5 Plata returului se va face in contul IBAN indicat de client, in termen de maxim 30 de zile, de la momentul in care returul intra in posesia englehARdT collection.

Art. 5.6. Returul va fi expediat de client in coletul original, impreuna cu toate documentele care il insoteau ( facture, mapa, certificate, alte documente, etc. )

CAPITOLUL 6: GARANTII

Art. 6.1. Toate lucrarile comercializate de englehARdT collection vin insotite de Certificate de Autenticitate si Vanzare.

Art. 6.2. Suplimentar englehARdT collection, poate pune la dispozitia clientilor, certificate suplimentare emise de terti, daca acestea sunt in posesia englehARdT collection ( de exemplu in cazul lucrarilor achizitionate de englehARdT collection de la terti, care au dreptul sa emita astfel de certificate ).

Art. 6.3. Orice sesizare cu privire la comenzi se va face exclusiv pe adresa contact@englehartdcollection.ro.

CAPITOLUL 7: PROTECTIA DATELOR

Art. 7.1. Datele personale solicitate de EnglehARdT collection au urmatoarele scopuri: numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de email, adresa de livrare a lucrarilor achizitionate, datele de facturare.

Art. 7.2. Datele colectate de englehARdT collection  nu vor fi dezvaluite nici unui alt tert, decat in scopurile ce tin de indeplinirea serviciilor solicitate a fi prestate sau in situatiile prevazute de lege.

CAPITOLUL 8: CLAUZE FINALE

Art. 8.1. Prin plasarea unei comenzi clientul este de acord cu “Termeni si conditii de utilizare a serviciilor englehARdT collection”, iar la prezentul document se va face referire in relatia cu clientul, asiguratorul, sau cu orice autoritate a statului.