englehARdT collection este o galerie de arta romaneasca 100%, fondata pe trei piloni de dezvoltare: educare, accesibilitate si adaugare de plus valoare.

Scopul nostru este a oferi posibilitatea fiecarui roman de a-si satisface nevoia de frumos, de educatie, de civilizatie, de rafinament, de cultura prin intermediul artei. Ca un beneficiu adiacent, dar la fel de important, este securizarea investiei prin opere care care trec testul timpului.

Misiunea noastra este de a educa si initia tanara generatie in materie de arta si valoare romaneasca.

Viziunea noastra este de a face ca arta romaneasca sa fie accesibila, atat ca sursa de informare, cat si ca pret, prin promovarea tinerelor talente, dar si a pictorilor contemporani consacrati.

Valorile noastre tin de: respect, profesionalism, calitate si dragoste de arta.

Capsula de arta – este conceptul nostru, prin care dorim sa promovam pictorii romani contemporani si sa ii facem accesibili publicului larg, astfel incat orine sa se poata bucura de “frumos”. De asemenea Capsula de arta reprezinta, pentru iubitorii de arta si nu numai, un bun prilej de a-si incepe propria colectie, de care sa se bucure in fiecare zi si pe care sa o lase mostenire generatiilor viitoare.

Dupa cum spuneam, englehARdT collection, are la baza trei piloni de dezvoltare: educare, accesibilitate si adaugare de plus valoare. Daca primii doi, au rolul de a initia in arta, pilonul de adaugare plus valoare este destinat colectionarilor si are rolul de a le pune la dispozitie lucrari cu adevarat deosebite, de la cei mai mari pictori romani.

Femeie imbaindu-se, Nicolae Tonitza