Capsula de arta – este conceptul nostru, prin care dorim sa promovam pictorii romani contemporani si sa ii facem cunoscuti publicului larg, astfel incat orine sa se poata bucura de “frumos”. De asemenea capsula de arta reprezinta, pentru iubitorii de arta si nu numai, un bun prilej de a-si incepe propria colectie, de care sa se bucure in fiecare zi si pe care sa o lase mostenire generatiilor viitoare.

Ce este Capsula de arta?
Tablouri de mici dimensiuni, semnate in special de tinere sperante ale pictrurii romanesti dar si de pictori consacrati, care sa surprinda esenta momentului de dezvoltare al fiecarui artist.

Care este rolul Capsulei de arta?
De a face cunoscuti pictorii romani publicului larg, nu doar colectionarilor si pasionatilor.
De a promova arta romaneasca si de a o face accesibila publicului larg.
De a provoca interes pentru valorile romanesti autentice.
De a educa, prin arta.

Ce isi propune Capsula de arta?
Sa devina un mijloc prin care oamenii sa isi poata manifesta dragostea, respectul sau admiratia unul fata de celalalt, prin “mini” opere de arta. Un buchet de flori a fost oferit, un parfum a fost daruit, o haina a fost impachetata frumos si data cadou. Nimic din acestea nu trece testul timpului. Ce poate fi mai frumos decat sa oferi o lucrare de arta, care poate fi admirata cu fiecare ocazie, care spune o poveste atat despre cel care o ofera, cat si depre cel ce o primeste si care poate fi lasata generatiilor viitoare spre pretuire?

Achizitioneaza lucrari din cadrul proiectului Capsula de arta AICI

Floare pentru Eva, Bogdan Mihai Radu